Verzendinformatie

Wij vervoeren uw bestellingen doorgaans per Post NL, maar afhankelijk van tijdstip en wensen kan dat ook UPS zijn. We streven ernaar uw track- en trace gegevens zo spoedig mogelijk met u te delen. (DHL levert niet op zaterdag, wel op maandag!)

Betaalinformatie

Onze prijzen zijn exclusief 21% BTW, welke in de winkelwagen getoond worden.

Het is mogelijk om bij onst te betalen met de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Credit Card (Visa, MasterCard & American Express)
  • Bancontact / Mister Cash
  • SOFORT
  • Een reguliere overboeking

Het is ook mogelijk om gedeeltelijk vooraf te betalen (tot 50%). Neem hiervoor contact met ons op.

Klachtenregeling

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over onze dienstverlening. Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken. Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Indien uw klacht niet naar tevredenheid is opgelost, kunt u gebruik maken van de bemiddelingsregeling van ICTWaarborg door het bemiddelsingsformulier op ictwaarborg.nl in te vullen.
Ook kunt u het geschil aanhangig maken via het Europese online platform (ODR) voor geschilbeslechting. Dit is te vinden via deze link.

 

Garantie

E-quipment B.V. garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook.