Bob’s Business

E-quipment presenteert Bob’s Business, een bedrijf over informatiebeveiliging bewustzijn. Onze missie is u te helpen de kenniskloof te dichten tussen IT en de eindgebruikers. Wij zullen uw team voorzien van boeiende en gedenkwaardige manieren om uw gevoelige informatie veilig te houden.

Onze trainingsmaterialen zijn duidelijk, beknopt en jargon-vrij. Met behulp van herkenbare animaties en verhalen, leren uw medewerkers over de praktische informatiebeveiliging vaardigheden die ze nodig hebben.

Doordat wij van Bob’s Business ISO 27001 gecertificeerd zijn, kunt u erop vertrouwen dat wij de compliance eisen begrijpen en hoe onze oplossing uw organisatie kan ondersteunen bij het ontwikkelen van een veilige cultuur.

De trainingen van Bob’s Business zijn momenteel alleen in het Engels te verkrijgen, maar aan de vertaling naar Nederlands wordt momenteel gewerkt.

Bestel Bob's Business

Bestel nu online »

Wie is Bob?

Bob beheert een bedrijf. Net als bij u, presenteert zijn bedrijf hem veel mogelijkheden. Maar, net als bij u, presenteert het hem ook met een heleboel bedreigingen – bedreigingen die hij zal moeten overkomen.

Hier om te helpen

U moet geen risico’s nemen met gevoelige informatie van uw bedrijf.  Gelukkig hoeft u dat niet – Bob’s Business is hier om te helpen!  Door het afstemmen van onze bewustmakingscampagnes en trainingsmaterialen met uw bedrijfsbeleid, helpen wij natuurlijke gedragsverandering binnen uw bedrijf te beïnvloeden.

Beïnvloeden van gedragsveranderingen

Onze hapklare aanpak van leren is gebouwd op een fundament van continue versterken door boeiende, herkenbare animaties en verhalen, waaruit meer dan 90% betrokkenheid voort komt. Ons assortiment speciaal ontwikkelde gereedschappen heeft voor onze klanten bewezen op lange termijn positieve gedragsverandering te beïnvloeden.

 

Risico identificatie & beperkende factoren

Onze reeks oefeningen van training voor bewustzijn over cyber beveiliging zal uw collega’s onderwijzen in identificeren van risico’s en hoe hierop te reageren. Dit op een manier die hen helpt zowel zichzelf en kritieke informatie van uw organisatie te beschermen. Onze trainingsoefeningen worden op maat gemaakt om u te helpen specifieke uitdagingen aan te pakken zoals phishing.

Alles conform houden

Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor u om te bewijzen dat u conform de relevante informatiebeveiliging voorschriften werkt. Daarom ontwerpen we onze opleidingen en oefeningen op een manier die u harde bewijzen van compliance helpt bieden.

Diensten

In de afgelopen 10 jaar hebben wij door het gebruik van onze aantrekkelijke en kosteneffectieve bewustzijn training met succes de houding van duizenden gebruikers veranderd.

Wij dienen als het hoognodige controlepunt tussen uw IT-team en eindgebruikers, waardoor de kenniskloof te overbruggen is.

Uw behoeften zijn onze hoogste prioriteit en als ons assortiment van kant en klare training programma’s niet aan uw specifieke eisen voldoet, kunnen wij op maat gemaakte inhoud over specifieke binnen uw bedrijf meest voorkomende informatie bedreigingen creëren.

Bewustzijn training

Wij bieden een frisse, moderne kijk op eLearning over
informatiebeveiliging en compliance. Er zijn geen ingewikkelde schoolboeken of onnodige technische uitleg. Onze aanpak met
animatie video is bedoeld om gedenkwaardige scenario’s te ontwerpen die u en uw collega’s kunnen herkennen en er van leren.

Onze training voor bewustzijn over cyber beveiliging is niet alleen vermakelijk en moeiteloos, maar het is ook tijdgevoelig. Onze mobiele compatibel modules nemen slechts 10-15 minuten in beslag en onze aanpasbare training, die aansluit bij het beleid, is eenvoudig te implementeren en te beheren.

Gesimuleerde Phishing Campagnes

Kunt u een phishing poging herkennen?

Denk nog eens na! Denk Na Voordat Je Klikt is een boeiende phishing oefening die u precies zal laten zien hoe blootgesteld uw organisatie is voor een phishing aanval.

Onze campagne geleide aanpak is bedoeld als een positieve leer ervaring, waar op eindgebruikers gerichte zorgvuldig geplante valse e-mails kijken of er toe gehapt zal worden. Wij laten u de voortgang volgen en controleren naarmate de tijd verstrijkt.

Denk Na Voordat Je Klikt verhoogt het bewustzijn van phishing onder uw werknemers en versterkt het bewustzijn over informatiebeveiliging voor uw businesscase.

Nauwkeurig risico niveau

Identificeren van het daadwerkelijke risiconiveau van uw organisatie bij een echte phishing aanval

Metrisch volgen

Zien wie op de kwaadaardige links klikt en volg of er verbeteringen worden gemaakt naarmate de tijd verstrijkt.

Bob’s Cyber Beveiliging Centrum

Bob’s Cyber Beveiliging Centrum is in uw bedrijf uw eigen interne management centrum voor alles gerelateerd aan informatiebeveiliging.  Vanaf hier kunt u al uw training, evaluaties en beleid hosten en beheren.  Meld incidenten, creëer compliance rapporten en ontdek nieuwe eLearning modules.

Uw gebruikers zullen zich direct thuis voelen binnen Bob’s Cyber Beveiliging Centrum door de gebruiksvriendelijke navigatie en simpele ontwerp, welke aangepast kan worden naar uw eigen huisstijl.

Prijzen

Aantal licentiesPrijs per licentie
1 – 10€ 30,00
11 – 50€ 27,00
51 – 100€ 24,00
101 – 250€ 18,00
251 – 500€ 15,00
501 – 1.000€ 12,00
1.001 – 2.500€ 7,20
2.501 – 4.999€ 4,80
5.000 – 10.000€ 3,60

Klantervaringen

“Bob’s Business heeft ons geholpen om een reeks van middelen te maken, die ons in staat hebben gesteld om niet alleen de bewustwording van informatiebeveiliging van onze medewerkers te verhogen, maar hen ook te helpen begrijpen dat ze allemaal een rol spelen in het beschermen van de organisatie.” Tony Flaherty

Manager Informatiebeveiliging, The Law Society

“We maken gebruik van Bob’s Business eLearning modules om onze wereldwijde Bewustzijn Over Informatiebeveiliging Campagnes aan te sturen. In de tussentijd is Bob bij de meeste van onze collega’s
bekend. Mensen herinneren hem pratend over de inhoud van de modules en ze stellen proactief informatiebeveiliging verbeteringen voor, op basis van wat ze recent geleerd hebben. Bob is een
fundamentele bouwsteen van onze voortdurende verbetering van het bewustzijn van de werknemers.”

Thomas Mosel

Manager Informatiebeveiliging, Landis + Gyr Ltd

“Bob’s Business werd binnen Stagecoach Group geïntroduceerd om te voorzien in een eLearning platform dat betrekking had op Bewustzijn over Informatiebeveiliging. De uitdaging was een bewustzijn module te verzorgen die niet alleen voor het senior management zou zijn, maar voor alle bedrijfsonderdelen, inclusief Ingenieurs en
Chauffeurs. De module moest diep genoeg gaan om niet te verwarren, maar om een helder en simpel beeld te geven van Informatiebeveiliging en de voordelen die dit zou bieden.

Bob’s Business was in staat om de vereisten te interpreteren en een Informatiebeveiliging module te produceren waarin de Stagecoach zaken gedefinieerd waren en niet een standaard module.

Als Groepshoofd van Informatiebeveiliging ben ik onder de indruk van de aandacht voor detail waar Bob’s Business in voorzien heeft en ik zal deze blijven gebruiken als een zakenpartner voor de toekomstige vereisten.”

Howard Pritchard

Groepsleider van Informatiebeveiliging, Stagecoach Group